Nyår

Jaha då var de nyår igen. Har lämnat CC till mamma och ska nu göra mig iordning för kvällen. Vi har cocktail tema så jag tänkte ha min Karen Millen klänning. Har inga bilder på den här datorn men vi har fått hem bordet och stolarna nu så de ska bli skit kul att sitta och äta där nu istället för köksön.

Gott Nytt År!


Min Annike er hjemme!


Finally har Annika övergett Malmö och kommit upp till storstaden för att hänga med mig. Det var på tiden, har inte sett henne på typ ett halvår, helt sinnes. Hade sjukt mycket att babbla om trots att vi pratar typ varje dag, så nu är vi helt uppdaterade på vilka som skjutit ut ungar den senaste tiden och vad prinsen har för sig på studentfester.

Ne, fy vad trött jag är, nu måste jag smuggla ut min gran i skogen när ingen ser för jag orkar inte åka till tippen med den. Hej hej!

Självklart mumsa vi på en stor fruktsallad med vaniljkesella och nötter!

Trapprenovering

Nu ska vi fixa klart trappan i mellan dagarna men vi vet inte hur vi vill ha den än. Antingen helt vit målad eller matta på stegen. Känns mysigare med matta tycker jag.


Coolt om vi hade kunnat ha en sån här trappa.

Eller en sån här. Kanske lite litet hus för de =)

Jag vill ha lampor i trappen så den blir lite speciell.

De blir glasräcke uppe iallafall men vi vet inte om vi ska ha rep eller en stång på sidorna. Fredrik vill ha rep och jag stång. Vem ska få bestämma??? Vad tycker ni?? Nu får ni fan hjälpa till era lata jävlar.