Victoria secret<3

3 våningar underkläder. Visste inte vart jag skulle börja. Stackars Fredrik som fick vänta i 2h. Har bara köpt presenter typ. Måste tillbaka och köpa till mig. Nästa är M&M world och Abercrombie:) måste bara dricka upp min Legally Blond drink :)

Jag vill ut!

Jag vill inte ligga i sängen längre. Har gjort en lista och kollat kartan på dom ställena jag vill se. Tänkte att de var smartare att göra de nu innan så man inte åker fram och tillbaka sen och missar massa tid. Mina första stop är piccadilly, hamleys som är 7 våningar leksaker, abercrombie, planet Hollywood och M&M world. Allt öppnar 10 så om 20 min väcker jag Fredrik så vi kommer iväg. Vi är ju en timme bakom er om ni inte visste de:)

Hamleys är 7 våningar leksaker. Hitta lite julklappar kanske:) 

Jag blir så stressad för vi har inte en chans att hinna med allt som vi vill. Men mamma säger att jag ska ta de lugnt ochåka varje år istället. Så får de bli då. Lugna dig Jennifer lugnà dig:)

Snart Starbucks!

Ligger och väntar på att Fredrik ska vakna. Jag vaknar tidigt som vanligt. Skulle vara skönt att sova ut men de går bara inte. Igår hittade vi inte tillbaka till Victoria secret så de blir mitt första stop idag. De öppnade i onsdags när vi kom och är 3 våningar. Oh la la! Jag kommer älska de:) sen blir de lunch på planet Hollywood om vi hittar dit:)