Bada

Vi la Colin i babygymet men de var ingen större hit längre. De tog ca 30 sek innan han kröp iväg. Och är man såhärsmutsig om näsan så måste man bada.
Pappa ville mysa med Colin i badet.

Jag tände flera ljus så dom fick de lite extra mysigt en söndagskväll.Oj vad skönt de är att bada de gör Colin glad.

Sen måste blöjan på så de inte kommer kiss överalt.

Och pyjamasen måste också på så man inte fryser.

Snart Jul

Julen närmar sig och de gillar jag BIG TIME. Alla säger att jag är helt galen när de gäller julen men de skiter jag i. Julen är de absolut bästa på hela året. Från den 1 december så är jag helt lyrisk. Älskar att köpa mer julsaker hem (Fredrik tycker att de räcker med saker). Köper julgranen så tidigt som möjligt så jag får njuta och längta efter julen. För så fort julafton är över så vill jag inte se granen, då blir jag bara ledsen för att jag vet att de är sååå lång tid tills nästa gång jag får pynta den. Därför ska man sätta upp granen den 1 december. 

Idag så hittade jag denna fina brickan som vi ska till julmust och lussebullar på när vi myser i soffan framför julfilmer. Endast 29:90 Bra jobbat Jenka! Imorn så börjar jakten på alla julklappar så nu mina kära är de dags att skicka in listan så alla blir nöjda. 


Bricka från Brisak

Köpte 3 st vita krukor till dom nya blommorna på plantagen. Nöjd jennie??

Efter "all" shopping så förtjänade jag denna underbara Tiramisu =)


PAX

Eftersom alla pratar namn hela tiden så tänkte jag paxa 3 st namn som mina kommande 3 döttrar ska heta.

  • Nikki
  • Kellie
  • Cindy

Så om någon annan tar nåt av dom så blir jag skitsur för jag kommer döpa min första dotter till Nikki Prinsess Jennifer Ebbe de spelar ingen roll hur många andra som gör de innan mig. Om någon gör de så vet jag att den personen bara vill vara som mig och är avis. Alla vill vara som mig =)
Och Therese har paxat Stella så ni vet.