Filmkväll och vika tvätt!

Colin fick välja lite godis ur skåpet och en film. Nu är båda barnen ny duschade nerbäddade i vår säng. Chloe suktar efter Colins skål men får inget smaka. Tror de blir en tidig kväll för hennes del. Hon har sprungit runt som en galning med Colin. Man märker att hon älskar att hon äntligen kan röra sig som brorsan.

Glad kille som har sin pappa hemma igen och får mysa med Saltkråkan.

Jag har låtsats att jag inte sett hur högen med tvätt som ska vikas har vuxit, men nu är de dags att ta tag i den💆

Kalas och marinan!

Igår hade Therese kalas för sina små pluttar. Va lite avskedsfest också eftersom dom flyttar till Miami snart😭. Efter kalaset drog vi brudar ner till marinan där de va full fest. Vi kände oss dock väldigt fel placerade för de var mest gubbar och bimbos. Hade svårt att hitta en tjej som va naturlig eller åtminstone inte hade ankläppar. HERREGUD!

 

Picknick i Eriksdal!

Barnen blev kvar på Ekerö tills imorn bitti. Jag och Josse tog bilen till Eriksdal och firade Carro som fyllt år med en picknick. Dom andra drog vidare och vi är på väg hem igen. Ska bara stanna på vägen och köpa Max och grisäta🐷!

Josse kör hem! Hon va tvungen att ta sig scarf och jacka för att kunna köra. Hon visste inte vilken pedal som var vilken😁🙈. Önska mig lycka till😝

ps. Jag e sjukt kissnödig och Josse kör i SLOWMOTION!!🙊