Presenter under 200:-

Snart fyller vårt lilla hjärta 2 år! Överraskningar är alltid kul när man öppnar paket och hon kommer nog bli överlycklig av all uppvaktning. Här kommer lite tips från dom vanligaste butikerna på fina presenter när ni kommer till mig eller ska på något annat kalas. Jag tycker max gränsen går vid 200 beroende på hur bra man känner barnet. 

H&M 


LindexKappAhlByggstartsmöte!

Igår va vi på kommunen igen för att få byggstart så vi kan börja med tomten. Om ca 4 veckor som kommer dom börja äntligen. Tur att vi har anlitat folk att ta hand om allt för annars hade de blivit strul. Herrejösses vad de är papper och grejer som man ska hålla reda på😭Funkar iår igen!

Förra året så köpte jag kläder till Chloe som var lite förstora i hopp om att hon skulle kunna ha dom iår igen. Och de verkar ha funkat💃 Man har så mycket sött som man inte vill packa ner efter en kort sommar. Colin däremot måste få lite nya shorts och sånt. 


Så lik mig när jag va liten!

Dom enda skorna som vi hitta va alldeles för små så vi fick trycka på dom här crocsen. Högst upp på listan är nya sandaler. 
Solen gör sitt och Chloe kommer nog vara lika blond som sin bror när sommaren är slut.