Allt förberett!

Jag har lagat mat sen 10 imorse men nu är allt som går att förbereda klart. Dessutom är jag påklädd, sminkad och redo. Brukar alltid vara att man inte hinner med att måla naglarna eller står osminkad när gästerna kommer men inte iår. Förberedde de jag kunde igår och gick och la mig lätt stressad över att hinna med allt idag. Jag har lagat massa mat som jag aldrig gjort (orutinerad) förut så jag är lite nervös hur de smakar. Kunde inte komma på vad vi skulle ha som förrätt så de blir 3 små förrätter från havet. 

I all stress igår så kom jag på att jag vill ha lite färg i ansikte så jag smeta på lite BUS i alla hast och vaknade upp med en orange MUSTASCH 😂 Men jag orkar inte!! Nu har jag skrubbat och sminkat så jag tror inte de syns längre. 

Potatisterrin in the making! 

All lök var outhärdlig så jag tog till ett gammalt husmorstips! 


Colin och Chloe är ansvariga för att de alltid finns chips och tända ljus! 

Nu ska jag njuata av kvällen! Fredrik och Johan ska bara hämta grannens bord eftersom vårat är försenat för tredje gången. Tur att vi har världens bästa grannar! 

GOTT NYTT ÅR🍾🌟

Nu ryker granen!

Vi är så trötta på att granen står och ser så trött ut så nu ryker den. Hej då julen 2015! Jag plockar undan allt nu utom julstjärnorna och utebelysningen. Åh vad skönt de är att städa rent. Ikväll ska vi handla allt inför Nyår när vi hämtat Fredrik på Arlanda. 
Chloe får ha sin tyllkjol imorn! Jag ska kolla snabbt i forum om jag hittar något till mig. Colin har kläder och jag hoppas Fredrik har de också. 

Mys i soffan efter utelek!

Efter pulka åkningen i vår lilla backe utanför så kom barnen in och duschade och satte på sig myskläder. Vi tog fram Polly som vi köpte igår och satte på en julfilm på Netflix. Härligt med massa lediga dagar! Lite tjafsigt ibland men mest härligt. 
 
 
Chloe har Polly i munnen på typ varje bild om ni undrar över hennes miner!
 
 
Våran mamma är awsome som låter oss äta godis mitt i veckan! Tummen upp för henne!
 
Barnen älskar att ha nya gosiga tofflor på när de är lite kallt ute!