Snart e de fest igen =)

Nu ska vi fixa lite här hemma och Fredrik ska baka bullar. Ikväll ska vi fira att han fyller 31 år på söndag. Igår skulle vi lägga oss tidigt men de gick inte så bra för Carro och Jocke kom förbi och då blir de inte tidigt. Jag och Carro satt i uterummet och pratade om barn och inredning och Fredrik och Jocke satt och pratade båt. Fredrik visade självklart upp alla sina bilder på sin förra båt som var hans lilla älskling och Jocke var impad....haha nej nu ska fixas för kvällen. Ha de =)Carro tar alltid Colin direkt när hon kommer. Tror de bara är Colin hon vill vara med egentligen. Men imorse tog Jocke och Carro honom så vi fick sova ut och mysa ensamma. Nice!

Ekerö

Igår bjöd pappa på middag ute på ön, Magnus och Sara hade tagit sig ut, likaså Sandra med sin lilla Seb. Vi grillade fläskfilé och ryggbiff med färskpotatis, sötpotatis, potatisgratäng och till så hade vi bea, chilibea, barbecuesås och äppel-curry. Om vi gillar mat? Jadå!


Linslusen Colin

Colin älskar att fjonga på studsmattan

Middag

Efterrätt

Däckad bebis

Josse får smisk

Nu har vi precis grillat och ligger proppmätta i soffan. Josse och Burre är här och Josse har bakat kakor till oss. Pratade precis med Carro och hon ville så himla gärna komma så jag sa att de va OK. Hemma hos mig är de alltid öppet hus och alla är välkommna =) Trodde vi skulle bli övergivna när vi flyttade hit men vi har knappt vart ensamma en enda gång. Toppen! Jag älskar att ha folk hemma.Burre lackade på Josse för att hon hade druckit upp all mjölk och då får man smisk. HAHA