Sommarkläder till CC

Åh jag ska inte kolla på nätet vad som har kommit in för då blir jag så stressad på att hinna handla allt till cc innan de tar slut. På Zara får dom bara in allt i en storlek oftats så jag brukar vara där varje gång dom får leverans nu för att vara säker på att CC blir fin i sommar. DE ÄR NU du måste köpa till din son. I sommar är de kört. Nu har jag mmsat Therese om allt som jag ska köpa till CC så vi inte blir osams imorn. Jag ska ringa Zara och säga att hon snattar så dom ber henne lämna butiken. HAHAHAHA.

De här ska jag på jakt efter imorn
VILL HA VILL HA VILL HAAAAA. Kommer köpa den i stl 140 om den enda som finns. Han får växa i den.

Kanske borde skippa båtskorna men Fredrik hadede som liten så jag vill att Colin också ska ha de såklart.


Sen hittade jag de här på next så nu måste jag åka jorden runt imorn bara så min son är fin till i sommar. Men vad gör man inte för sina barn. Jag vill ju att han ska må bra och vara fin i sommar. Han är ju ändå nr 1=)Sjukt söt modellunge men nu är de tröjan jag vill ha. Colin kommer bli så fin i den

Mackan e inte så liten längre

Hmm jag har inte så mycke att komma med idag. Har vart på gymmet i 1,5 timme så jag kommer vara död imorn. Har städat och fixat hemma lite och sen ska vi på match. Hejja AIK dags att ta lite mer poäng så dom inte behöver kvala. Igår var vi hemma hos pappa och åt middag ochfirade hans födelsedag. De var jättekul att vara alla barnen tillsammans. Jag, Josse, Janina, Sandra, Freddie och Marcus plus en del respektive. Marcus var på topphumör hela kvällen och alla hade jättetrevligt. Marcus kunde inte minnas att han suttit vid samma bord med alla sina syskon någonsin. Trist! Men nu har han nåt kul att minnas. Sist vi satt alla tillsammans var han bara en bebis. Shit vad tiden gått. Mina vänner tänker sig honom som 5 år typ. Nu e han 13. Han ska ju vara den lilla sladdisen. Men om han är så gammal hur gammal e jag då??? POOOH! Snart ser man honom glassa omkring i pappas bilar med snygga tjejer brevid. De är bara en tidsfråga. Han kommer nog krossa många hjärtan =) Och om någon e elak mot honom så har han 5 syskon som kommer attackera den stackars tjejen.