Lite feber har smugit sig på!

Chloe har fått lite feber och hostar pyttelite. Men ändå tillräckligt för att bli nerbäddad och ompysslad. Fredrik och Colin är och åker skridskor med farmor så vi har de lugnt och skönt hemma. Ikväll ska jag i väg och fira av Elli som ska flytta till Dubai. Fredrik ska vara hemma med barnen så dom får en lugn helg. Skönt för Fredrik också som har vart bortrest halva veckan. 
Prickigt!

När jag såg denna prickiga mjukisdress i skyltfönstret på H&M så var jag tvungen att gå in och köpa den. Janina hade en exakt likadan när hon var liten så jag blev lite nostalgisk. 
Städar man inte så tar dammsugaren de!

Ibland när jag blir arg på barnen så tycker mamma jag tar i för mycket för dom är ju så snälla och söta. Då ska hon försvara dom små. Men vad jag minns så var mamma minst lika tuff mot oss när vi var små men de vägrar hon erkänna. 


Sjukt skarp bild på barnen igår när dom lekte hemma hos henne. 


Sen kommer Janinas kommentar! De är hennes gamla Mumin hus som barnen lekte med. Jag skratta så tårarna rann fast de kanske var jätte hemskt för henne. Stackars lilla minsta barn! Men mamma hon ska inte komma och säga att jag är hård när hon körde med exakt samma hot. Jag brås ju bara på henne! Än har jag inte dammsugit upp något faktiskt!