Bort med stökhörnan!

Nu har vi fått bort de mesta ur vårt hörn med skit. Så skönt att få lite ordning tills alla nya möbler kommer om 5 veckor. De är lite tomt på vissa ställen fort men så är de när man vill köpa allt nytt. 

Nu måste vi hitta en ny TV-bänk! Spegelbordet passade aldrig under tven kände vi ganska snabbt. 

Vi behöver verkligen köpa mer prydnadssaker så nu ligger jag och Josse och letar järnet😍
Fredrik fick jobb som lamphållare! Han behöver lite jobb just nu kände jag. 


Middag hos farmor!

Igår var vi hos barnens farmor och blev bortskämda med massa god mat. Känner fort smaken av efterrätten i munnen. Kusinerna lekte som galningar och vi vuxna var chanslösa mot dom. Volymen var på max kan man säga😂 

Eftersom farmor skämde bort oss med god mat så tyckte vi att hon skulle skämmas bort med en underbar duschgel! Älskar Ritualls sortiment! 

Inte som vi tänkt!

De var inte riktigt som vi tänkt oss igår. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen! Var ska vi gifta oss? Snart kommer de vara försent att gifta oss nästa sommar. 

Jag var så besviken efteråt så Fredrik tog med mig på restaurang❤️

PS. Nästa gång vi ska någonstans och kolla till bröllopet så får inte Fredrik följa med. När jag försökte få ner priset på rum och sa att dom var lite dyra så tyckte Fredrik att dom inte alls va dyra😱 Älskling du ska vara tyst nu annars får du en gaffel i ögat. Jag försöker förhandla här. Men nej han var på hotellets sida och tyckte deras priser var bra😤 Jag kommer få rodda allt med detta bröllop själv.