Världens Bäste Annike!


Idag fyller my soulmate år, fan vad trist att jag inte kan fira din dag med dig, men jag saknar dig och vi får ta igen det när du kommer hem, vilket är om bara 26 dagar, tjohooo!

Bättre vän kan man inte hitta, du har ställt upp för mig no matter what, och mitt hjärta gick i tusen bitar när du bestämde dig för att bli bonde i Skåneland. Men snart är det bara två och ett halvt år kvar innan du kommer hem igen! Dags att börja planera nästa road-trip? I think so! Älskar dig!KÄRLEK ♥


Tröttis


Guuuud vad jag är trött, har precis kommit hem från ett inredningsparty och vill bara krypa ner i sängen och sätta på en bra film. Kanske inte så konstigt att jag är trött i och för sig, har börjat arbetsträna den här veckan och man känner verkligen att man inte är van vid att jobba. Men det är skönt, jävligt skönt faktiskt, att äntligen få komma ut lite och få rutiner på vardagen. Man vet att man är uttråkad när man tycker det är kul att frankera kuvert.

Dom hade massa fina saker på inredningspartyt i alla fall, jag beställde en adventsljusstake som jag tyckte var jättefin, lite kul med något nytt och annorlunda.Lite mossa på den här så passar den perfekt hemma hos oss!


ALDRIG mer påsar!

Colin är fortfarande snorig och hostig. Ska de vara såhär hela vintern?? Igår fick han en ny ryggsäck som han kan ha sina saker i när han ska iväg. Jag slängde hans skötväska för den var så smutsig och sen hade vi påsar. Jag hatar påsar. De är så fruktansvärt fult att springa omkring med en påse. Jag har skällt på stackars Janina 1000 ggr att hon serut som en uteliggare och nu har jag själv haft de. Inte OK. Men nu är de slut med påsar för gott. Janina har fått nya väskor och jag har köpt en rygga till CC. BTW så är Janina påväg hit för att gosa med CC.


Hur duktig är han då att gå med bakåtvikt =)