Annikas Födelsedag

Idag så är det ingen vanlig dag för det är Annikas födelsedag.
Jag har lärt mig att man inte ska umgås med människor som bara tar energi. Den här tjejen ger så mycket av sig själv hela tiden. Det bara sprutar energi om henne. Det skulle behövas fler människor som henne i det här trista höstvädret.
Snäll, glad, omtänksam, kreativ, öppen, social, tokig, trevlig, galen, generös ja man kan skriva hur mycket som helst för att beskriva henne men det går ändå inte. Man måste helt enkelt känna Ankan för att veta.

STORT Grattis till Världens bästa tjej. // Jennifer, Fredrik och lilla bebben


Bara vagnen kvar

Nu har vi allt till bebben tror jag. Kommer säkert finnas en massa att handla när han väl kommit ut också. Det enda som inte kommit är vagnen. Det är nu mer än 12 veckor sen vi beställde den. Tänk om den inte hinner komma innan jag ska föda. Vill ha den nu så jag kan fixa med den innan han kommer så den är fin bäddad och klar. Har redan köpt jätte fina blåa lakan till den. HATAR babylands tummen och laban grejer. De är så fult. Alla springer omkring med samma saker. Hur kan dom ha så litet urval när det finns så mycke galna morsor som spenderar som sjutton när dom ska ha barn. Jag har försökt att hitta det mesta på andra ställen än babyland iallafall. Klarar inte av alla galna färger. Verkar som att man ska chocka ungen när han kommer med tusen olika färger. Nej det ska vara stilrent och snyggt. Självkart tog vi en kritvit vagn. Får se hur länge den håller sig fin. Som tur är så är det skinn så det går nog att hålla snyggt.

Fina vagnen som Fredrik längtar efter att ha i stan när han blir lattepappa. Nu tror ni säkert att jag skojar med det gör jag inte. Tror han kommer bli mer en lattepappa än jag blir en lattemamma. Blir så irriterad när alla barnvagnsligor drar runt på stan i stora grupper så ingen annan kommer fram. Som att dom är dom enda på denna jord med sina jäkla vagnar som alla ser likadana ut. Nop inte min grej de.Gillade inte skötväskan som var till men hittade den här istället. Var självklart tvungen att matcha med en nappflaska till

Minne som en guldfisk

Shit nu är det mindre än 3 veckor kvar. Har fortfarande inte insett att just JAG ska ha barn snart. Fredrik har inte insett det heller. Han kom på det efter en flaska vin i fredags. När han hoppade in i bilen så sa han. Älskling jag ska bli pappa snart. Haha no shit svarar jag som har det lite tajt bakom ratten. Fast bebben ligger och myser och små sparkar därinne så går det inte att förstå att det är mitt barn som ligger där. När vi skulle beställa soffan så sa dom att det skulle ta ca 8 veckor. Ok tänkte jag. Sen kom jag på att om 8 veckor så har vi våran älskling. Det var som att någon slog mig i bakhuvudet hårt. OMG stämmer verkligen det. Känslorna bara pirrade i hela kroppen. Sen satte vi oss i bilen och då hade jag glömt det igen. Det är för stort att förstå, men snart så inser vi att det faktiskt är sant. Längtar så