Föräldrafrukost!

Imorse drog jag bara på mig mjukisar och jacka och drog till dagis för att droppa barnen. Tänkte att de ser ju ut som någon kört över mig men jag lämnar dom bara snabbt så ingen ser. När jag lämnar Chloe så säger fröken att de är föräldrafrukost. Oups! De hade jag helt missat! Chloe vill självklart att jag ska komma in som alla andra föräldrar. Men jag har ju mjukisar och t-shirt bara! Ingen bh!😱 Kan ju inte sitta bland alla andra som en luffare men jag kan ju inte neka Chloe heller. Så jag behåller jackan på hela tiden och svettas som tusan men vad skulle jag göra? 

Nu har vi dammsugit hela huset, bytt lakan i alla sängar och barnen har städat sina rum. Vi vill ju att de ska vara fint när pappa kommer hem efter att ha vart bortrest. När vi var klara med all städning så unnade vi oss lite marängswiss👌🏼 

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag luktar lika gott som lakanen när Fredrik kommer hem☺️

Har ni stressigt på morgonen?

Tiden flyger iväg och vi har haft fullt upp här hemma. Chloe ska få gå på dagis imorn igen. Nu har de gått 72 h sen hon kräktes! Hoppas alla andra är lika noga med att ha barnen hemma så de inte går runt och runt. 

Fått undan massa tvätt med "hjälp" av Chloe👌🏼 Jag tycker de är mycket trevligare att para strumpor framför tven när man har en stor hög istället för att stå i tvättstugan. 

Vi har hängt fram kläder till imorn så man slipper tänka på de. Brukar ni förbereda morgonen för att slippa stress eller freestylar ni? Jag lyssnade på TV4 morgon om just morgonstress och att många bråkar på morgonen för att man går upp i sista sekunden och förväntar sig att barnen ska ha samma tempo som sig själv. En 6 åring har INTE de! Fast vi sover till 08 och försöker ha god tid på oss så blir de alltid lite tjat innan vi kommer ut genom dörren. Så nu ska jag ta psykologens råd och ge Colin mer tid att just klä på sig. Får se om de funkar eller om legot är roligare🤔